Rămâi conectat

Curier Județean

Proiect: Majorarea preţurilor şi tarifelor pentru serviciul de iluminat public din Alba lulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Alba Iulia va dezbate, în ședința de joi, 25 februarie, Proiectul de Hotărâre privind aprobarea majorării preţurilor şi tarifelor la Contractul de Delegare prin Concesionare a Serviciului de Iluminat Public din Municipiul Alba lulia.

Se propune aprobarea majorării preţurilor unitare şi tarifelor pentru activitățile serviciului de iluminat public executate de S.C. Flash Lighting Services S.A., în conformitate cu Ordinul ANRSC Nr. 77/2007 privind aprobarea Normelor metodologice de stabilire, ajustare sau modificare a valorii activităţilor serviciului de iluminat public.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Gabriel Armean, șef Serviciu Administrare Drumuri și Utilități, ”Având în vedere Ordinul ANRSC Nr. 77/2007 privind aprobarea Normelor metodologice de stabilire, ajustare sau modificare a valorii activităţilor serviciului de iluminat public, SC Flash Lighting Services SA a solicitat actualizarea preţurilor şi tarifelor cu rata inflaţiei conform adresei Institutului Naţional de Statistică pentru perioada decembrie 2014 – decembrie 2015 cu 102,41%, iar pentru ”cheltuielile cu munca vie” cu 107,69% corespunzător creşterii salariul minim pe economie de la 975 lei/lună la 1.050 lei/lună”.

Totodată, va fi supusă aprobării consilierilor locali lista noilor preţuri unitare şi tarifelor ce vor fi practicate de concesionarul serviciului de iluminat public din Alba Iulia, începând din luna martie 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea