Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Proiect de Hotărâre la Sebeș: Taxă pentru firmele din parcul de distracție de la ”Zilele cetății”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Sebeș, convocați în ședință extraordinară pentru data de 16 august a.c., vor dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea ocupării temporare a zonei străzii Pieţei – str. Piaţa Dacia, în perioada 17 – 19 august, pentru amplasarea parcului de distracţie pentru copii, cu ocazia manifestărilor de la ”Zilele Cetăţii”.

Proiectul inițiat de primarul Adrian Alexandru Dăncilă (în baza Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor de comerţ stradal în zone publice din municipiul Sebeş), prevede și instituirea unei taxe în valoare de la 0,5 lei/mp/zi pentru ocuparea temporară a terenului afectat de parcul de distracţie.

”Taxa va fi încasată anticipat de către Serviciul Public de Administarea a Patrimoniului Sebeş. Utilităţile vor fi asigurate de către agenţii economici proprietari ai obiectelor ce fac parte din parcul de distracţie”, se arată în expunerea de motive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea