Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PROIECT: Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia primește 45.600 lei, din bugetul local, pentru organizarea Taberei Sociale la munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ședința CL Alba Iulia, din 20 decembrie, va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 45.600 lei, din bugetul local, către Asociaţia Filantropia Ortodoxă, pentru organizarea Taberei Sociale la munte.

Potrivit raportului de specialitate, tabăra este organizată de Centru de Zi pentru copii ”Cuvioasa Parascheva” din Alba Iulia, structură în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă, în vacanţa de iarnă a acestui an şcolar. Vor participa beneficiarii din cele trei centre de zi pentru copii, ce își desfăşoară activitatea în municipiu – Centrul de consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii ”Sfânta Maria”, Centrul educaţional ”Sfântul Nicolae” şi Centrul de Zi pentru copii ”Cuvioasa Parascheva”.

Sprijinul financiar acordat de administrația locală va acoperii cheltuielile de cazare şi masă (3 mese/zi şi două gustări), timp de 5 zile, pentru aproximativ 700 de copii şi 10 educatori, închiriere de echipament sportiv pentru sporturi de iarnă, 2 instructori de schi specializaţi şi transport.

Centrele de zi vor contribui cu materialele necesare desfăşurării activităţilor din cadrul taberei, respectiv: cursuri de orientare turistică şi de prim ajutor, ateliere tematice şi de hand-made, de comunicare şi teatru, întreceri sportive şi petrecerea timpului liber.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea