Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PROIECT: 230.000 de euro pentru reabilitarea rețelei de iluminat public în două zone din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia din 17 septembrie se află două proiecte de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice de reabilitare a rețelelor de iluminat public din zona parcului Proiectări – Cetate și din zona Centrală (str. Ardealului, Iuliu Maniu, I.I.C. Brătianu, Parc Ardeleana, Parcări Ampoi – str. Arieșului”.

Pentru prima zonă este prevăzută o investiție de 24.357 de euro iar lucrările se vor executa între B-dul 1 Decembrie și căile de acces în interiorul Cetății Alba Carolina, str. Mihai Viteazul și str. N. Iorga, inclusiv refacerea alimentării cu energie a instalațiilor de iluminat existente în Parcul Unirii. Vor fi montate 22 de corpuri de iluminat, 22 de stâlpi de iluminat și 640 ml de cablu rețea LES, durata de realizare fiind de 30 de zile (până în luna octombrie 2013).

Pentru cea de-a doua zonă este prevăzută o investiție de 204.305 euro. Lucrările de reabilitare vizează 263 de corpuri de iluminat, 63 de stâlpi de iluminat, reamplasarea unor stâlpi ornamentali cu două brațe (97 de bucăți) și 5.130 ml de cablu rețea LES.

În ambele cazuri finanțarea se face de la bugetul local iar executantul este SC Flash Lighting Services SA, în conformitate cu prevederile contractului de delegare a serviciului de iluminat public din Municipiul Alba Iulia, aprobat de Consiliul Local în anul 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea