Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Programul Serviciului de Pașapoarte, în Alba, va fi prelungit în iulie și august până la ora 18.30

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada, 02.07.2018-31.08.2018, programul Serviciului de Pașapoarte va fi prelungit în fiecare zi lucrătoare, pâna la ora 18:30.

Începand cu data de 20.07.2018 vor intra în vigoare, noile modificări ale legii 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate. Printre cele mai importante menționăm faptul că, conform noilor prevederi, pașapoartele simple temporare vor fi eliberate numai în anumite condiții, iar termenele de valabilitate ale pașapoartelor simple electronice vor fi de: 3 ani pentru minorii în vârstă de până la 12 ani, 5 ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani și de 10 ani pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Modalităţile de plată sunt: prin virament bancar, mandat postal, în numerar la casieria Instituţiei Prefectului Judeţul Alba, situată pe str. I.C. Brătianu nr. 1 sau în numerar la casieriile Trezoreriei municipiului Alba Iulia situată pe str. Primăverii, nr. 10, jud. Alba.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa direct la sediul Serviciului de Paşapoarte Alba situat în Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu, nr. 14A sau la numărul de telefon 0258/810640.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea