Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Programul ”Litoralul pentru toți”, în perioada 31 august – 11 octombrie: Prețuri de la 159 de lei pentru 6 nopți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit informațiilor de pe site-ul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), românii își pot cumpăra vacanțe la prețuri reduse prin programul ‘Litoralul pentru Toți’, care se derulează în perioada 31 august – 11 octombrie, tarifele fiind cuprinse între 159 lei și 605 lei de persoană pe sejur.

litoralProgramul a fost lansat de ANAT, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD).

‘Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă’, se menționează în comunicat.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopți/persoană, ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, prețul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de șase nopți de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia — Constanța — Eforie sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun, și ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediție (sejur șase nopți/persoană) ajung până la 159 lei/ persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, prețul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea