Rămâi conectat

Actualitate

Programul „Junior Ranger”: Adolescenții care iubesc natura au șansa să devină pădurari profesioniști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fundația Conservation Carpathia caută 40 de copii cu vârste peste 12 ani, pe care să-i introducă în programul „Junior Ranger”.

Astfel, adolescenții care iubesc natura au șansa să devină pădurari profesioniști, antrenați să lupte pentru protejarea mediul înconjurător.

Elevii vor trece prin mai multe etape. Prima este participarea într-o tabără în care vor învăța noțiunile de bază. În etapa următoare de pregătire, care durează 5 luni, ajung doar 10 dintre cei mai implicați și pasionați cursanți.

La final, cei care aleg să rămână în proiect timp de 3-4 ani vor deveni rangeri voluntari. Apoi se pot angaja în domeniu.

Meseria de ranger a fost introdusă în clasificatorul ocupațiilor din România, iar instituțiile de protecție a mediului au mare nevoie de profesioniști.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vacanță de Paște 2024: Câte zile libere vor avea elevii cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vacanță de Paște 2024: Câte zile libere vor avea elevii cu ocazia Sărbătorilor Pascale Vacanța de primăvară va coincide, în anul 2024, cu Paștele Ortodox, care va pica pe data de 5 mai. În acest an, Paștele Catolic și Paștele Ortodox vor avea loc la distanță de o lună, însă elevii vor avea o singură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea