Rămâi conectat

Ştirea zilei

PROGRAMUL echipei mobile de vaccinare anti-COVID din județul Alba, în această săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa mobilă de vaccinare anti-COVID din județul Alba își va continua activitatea, în decursul acestei săptămâni, în diverse localități.

Astfel, potrivit DSP Alba, programul acesteia este următorul:

  • în data de 24.04.2021 la ora 07:00 de la Sala de Sport – Universitatea 1 Decembrie str. Vasile Alecsandri, fn, Alba Iulia la Sebeș.
  • în data de 26.04.2021 la ora 08:00 de la Sala de Sport – Universitatea 1 Decembrie str. Vasile Alecsandri, fn, Alba lulia la Vințul de Jos.
  • în data de 27.04.2021 la ora 08:00 de la Sala de Sport – Universitatea 1 Decembrie str. Vasile Alecsandri, fn, Alba lulia la Sântimbru.

Reamintim că, în cursul săptămânii trecute, la Pianu de Jos, în mai puțin de două ore au fost vaccinate 40 de persoane, un număr impresionant pentru un timp așa scurt.

„Mulțumiri colegilor și primarului pentru eforturi. Continuăm!”, a transmis drectorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Primariilor din zone greu accesibile ale județului Alba li s-a solicitat de către Direcția de Sănătate Publică Alba să întocmească liste cu persoanele care doresc vaccinarea împotriva noului tip de coronavirus, listele fiind necesare în vederea organizării procesului de vaccinare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea