// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Programul de circulație al STP pentru 1 iunie, în Alba Iulia și împrejurimi

Societatea de Transport Public SA Alba Iulia își adaptează programul de transport pentru Ziua Internațională a Copilului.

Astfel, pentru ziua de vineri, 01.06.2018, programul de circulație al Societății de Transport Public S.A. Alba Iulia,   în Zonele Metropolitane 1-7 va fi program de duminică.

Foarte important: autobuzele programate să transporte angajații societăților comerciale vor circula normal, în funcție de programul de lucru stabilit anterior!

Informațiile referitoare la  programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826. Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967. De asemenea, informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419