Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 4 – 10 noiembrie 2022

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2022. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Black Panther: Wakanda Forever 3D / Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna Avanpremiera

Regia: Ryan Coogler

Cu: Martin Freeman, Angela Bassett, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Tenoch Huerta

Gen Film: Actiune, Aventuri, Drama, SF, Thriller

Durată: 166 min

Rating: AP 12

După moartea regelui T’Challa, regina Ramonda, Shuri, M’Baku și Dora Milaje luptă pentru protecția națiunii de intervenția marilor puteri. În vreme ce poporul e gata să depăsească pierderea regelui și să îmbrățișeze un nou capitol, eroii wakandezi ajutați de Nakia și Everett Ross fac planurile unui nou drum, mai luminos, pentru Wakanda.

Joi 19:45; 20:20

 Metronom

Regia: Alexandru Belc

Cu: Șerban Lazarovici, Mara Bugarin

Gen Film: Drama

Durată: 108 min

Rating: AP 12

În timp ce Țiriac și Năstase joacă Finala Cupei Davis împotriva Americii în 1972, doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, ei știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să devină hotărâtoare pentru întreaga lor viață.

Vineri pana Joi 19:00

 The Estate / Moștenire cu scandal

Regia: Dean Craig

Cu: Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston, Rosemarie DeWitt

Gen Film: Comedie

Durată: 101 min

Rating: N15

Macey și Savanna n-au prea multe în viață. Dar au un plan perfect. Cu o cafenea dărăpănată care se clatină pe punctul de a dispărea și cu viețile lor care se duc repede spre nicăieri, cele două surori conspiră pentru a o cuceri pe mătușa Hilda, bolnavă în fază terminală – matriarha autoritară și morocănoasă a familiei – în speranța de a deveni beneficiarele vastei sale moșteniri. Dar, după cum Macey și Savanna descoperă în curând, s-ar putea să existe și alte rude care au exact aceeași idee.

Vineri pana Miercuri 21:00

Joi 17:35

 Confess, Fletch / Mărturisește, Fletch!

Regia: Greg Mottola

Cu: Marcia Gay Harden, Jon Hamm, Lorenza Izzo, Lucy Punch, Kyle MacLachlan

Gen Film: Comedie, Crima

Durată: AP 12

Rating: 103

Devenit suspect principal într-o serie de crime, Fletch se chinuie să-și dovedească nevinovăția în timp ce încearcă și să recupereze colecția de obiecte de artă furată a logodnicei lui.

Vineri pana Joi 21:20

 El buen patrón / Cel mai tare șef

Regia: Fernando León de Aranoa

Cu: Javier Bardem, Manolo Solo, Óscar de la Fuente, Almudena Amor

Gen Film: Comedie

Durată: 125 min

Rating: N 15

Așteptând vizita unei comisii care ar putea acorda companiei lui un premiu de excelență, proprietarul unei fabrici (Javier Bardem) încearcă să rezolve în timp util cât mai multe dintre problemele angajaților săi.

Vineri pana Miercuri 20:40

Joi 17:50

 Capra cu trei iezi

Regia: Victor Canache

Cu: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Silviu Corbu, Razvan Ilina, Antonio Gavrilă

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 88 min

Rating: N 15

Bazat pe una din cele mai cunoscute povești româneşti („Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă), filmul îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări și cântece vesele.

Vineri pana Joi 17:00

 The Woman King / Femeia rege

Regia: Gina Prince-Bythewood

Cu: Lashana Lynch, Viola Davis, Hero Fiennes Tiffin, Sheila Atim, John Boyega

Gen Film: Actiune, Drama, Istoric

Durată: 140 min

Rating: N 15

Ne aflăm în Regatul Dahomey, actualul Benin, la sfârșitul secolului al XVIII-lea.

Nanisca, cel mai remarcabil general al amazoanelor, trebuie să înfrunte invazia franceză și triburile din jur care încearcă să-i distrugă onoarea și să-i înrobească poporul. Aceasta femeie își va conduce armata, inclusiv pe fiica ei Nawi, într-o luptă pentru a preveni distrugerea a tot ceea ce iubesc. În secolul al XIX-lea, amazoanele din Dahomey au condus o luptă acerbă împotriva coloniștilor francezi, sub ordinele generalului Nanisca și a fiicei sale Nawi.

Vineri pana Miercuri 14:15; Joi 13:00

The Devil’s Light / The Devil’s Light

Regia: Daniel Stamm

Cu: Virginia Madsen, Colin Salmon, Nicholas Ralph, Ben Cross, Jacqueline Byers

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 98 min

Rating: N 15

Sora Ann (Jacqueline Byers) răspunde chemării de a fi prima femeie exorcistă… dar cine sau ce anume a numit-o? Ca răspuns la creșterea globală a posedărilor demonice, Ann vrea să se înscrie la o școală de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Până acum, aceste școli au instruit doar preoți în Ritul Exorcizării – dar un profesor (Colin Salmon) recunoaște darurile surorii Ann și acceptă să o instruiască. Ajunsă în linia întâi alături de colegul ei, Părintele Dante (Christian Navarro), sora Ann luptă pentru a salva sufletul unei copile despre care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă. Hotărâtă să dezrădăcineze răul, Ann realizează curând că Diavolul o manipulează să facă exact ce vrea el.

Vineri pana Miercuri 16:25

Joi 14:50

 Black Adam / Adam întunecatul

Regia: Jaume Collet-Serra

Cu: Dwayne Johnson, Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi

Gen Film: Actiune, Fantastic, SF

Durată: 129 min

Rating: AP 12

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Vineri pana Miercuri 16:10

Joi 12:45

 Captain Sabertooth and the Magic Diamond / Căpitanul Colți-de-sabie și diamantul fermecat

Regia: Rasmus A. Sivertsen, Marit Moum Aune

Cu: Kyrre Haugen Sydness, Leonard Valestrand Eike, Siri Skjeggedal

Gen Film: Animatie, Familie

Durată: 87 min

Rating: AG

Doi tineri pirați în căutarea unui frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care isi schimbă forma și o armată de maimuțe furioase. Căpitanul Sabertooth se va confrunta cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:30; 14:30

Joi 12:30

 Mirciulică

Regia: Cristian Ilișuan

Cu: Mircea Popa, Elena Ivanca, Denisa Vlad, Elena Moldovan

Gen Film: Comedie

Durată: 97 min

Rating: N 15

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Vineri pana Miercuri 18:45

Joi 15:30

 Teambuilding

Regia: Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteț

Cu: Șerban Pavlu, Matei Dima, Anca Dinicu, Cosmin Nedelcu, Nicu Banea, Vlad Ianus, Ionuț Rusu, Anca Munteanu

Gen Film: Comedie

Durată: 97 min

Rating: N 15

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul..

Vineri pana Miercuri 18:30

Joi 15:45

 Smile / Zâmbește

Regia: Parker Finn

Cu: Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey, Sosie Bacon

Gen Film: Horror

Durată: 121 min

Rating: IM 18

După ce este martora unui incident bizar, traumatic, care implică un pacient de-al ei, dr. Rose Cotter devine ea însăși centrul unor evenimente inexplicabile. Rose trebuie să-și confrunte trecutul, oricat de întunecat, pentru a supraviețui în înfricoșătorul prezent.

Vineri pana Miercuri 13:40

 The Elfkins / Elfii cofetari

Regia: Ute von Münchow-Pohl

Cu: Jella Haase, Louis Hofmann, Leon Seidel

Gen Film: Animatie, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 83 min

Rating: AG

Legendarii „elfkins” din Köln, Germania, erau elfi care îi ajutau noaptea pe meșteșugari la muncile lor. Cu 200 de ani în urmă, însă, ei au fost izgoniți de soția malefică a unui croitor. Aceasta este povestea întoarcerii lor.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:15

 

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea