Rămâi conectat

Cultură Educație

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 18 – 24 iunie 2021

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 18 – 24 iunie 2021. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Fast & Furious 9 3D / Furios și iute 9 Avanpremiera

Regia: Justin Lin

Cu: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

Gen Film: Actiune, Aventuri, Crima, Thriller

Durată: 146 min

Rating: AP 12

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

3D: Joi 20:30;  20:50

2D: Joi 21:10

 Bigfoot Family 3D / Bigfoot Junior 2 Avanpremiera

Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen

Cu: Jules Medcraft, Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours

Gen Film: Animatie, Familie

Durată: 93 min

Rating: AG

Bigfoot Junior revine cu noi aventuri!

Ne întoarcem la familia lui Adam, la câteva luni după aventurile uluitoare ale primului film. Bigfoot este acum faimos și dorește să se folosească de celebritate pentru a schimba lumea. Fiul său, însă, visează la o viață liniștită de familie și este dezamăgit de celebritatea și deciziile tătalui său, în timp ce încearcă să îmblânzească puterile incredibile pe care le-a moștenit. Consolarea îi vine de la menajeria nebună adăpostită sub acoperișul său.

Dublat: Joi 13:45

 Raya and the Last Dragon 3D / Raya și ultimul dragon

Regia: Don Hall, Carlos López Estrada, Paul Briggs

Cu: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Izaac Wang, Gemma Chan, Daniel Dae Kim

Gen Film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 119 min

Rating: AG

“Raya și ultimul dragon”, cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce paceaa și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși în lupta cu răul pleacă în căutarea ultimului dragon legendar din tărâmul fantastic Kumandra sperând că super puterile lui îi vor fi de folos. Călătoria aceasta este nu numai o căutare, ci și o inițiere importantă.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:20; 15:50

Joi 13:00

 Mortal Kombat

Regia: Simon McQuoid

Cu: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Mehcad Brooks

Gen Film: Actiune, Drama, SF, Thriller

Durată: 103 min

Rating: N 15

Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) și Dave Callaham (The Expendables), are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Vineri pana Miercuri 16:10; 21:10

Joi 18:25

 The Hitman’s Wife’s Bodyguard / Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta asasinului

Regia: Patrick Hughes

Cu: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Morgan Freeman

Gen Film: Actiune, Comedie, Thriller

Durată: 121 min

Rating: N15

Cel mai letal din lume cuplu ciudat – bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

Vineri pana Miercuri 20:50

Joi 18:00

 The Unholy / Altarul

Regia: Evan Spiliotopoulos

Cu: Jeffrey Dean Morgan, Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton, Cricket Brown

Gen Film: Drama, Horror, Mister

Durată: 104 min

Rating: AP12

Gerry Fenn (Jeffrey Dean Morgan), un jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent, care alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, este trimis să investigheze un fenomen ciudat dintr-o comunitate mică de fermieri. Sceptic din fire, Fenn respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă, Alice (Cricket Brown), șoptind lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp. Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile care îi convinge pe localnici că Alice face miracole.

Vineri pana Miercuri 21:30

Joi 18:50

 Godzilla vs. Kong

Regia: Adam Wingard

Cu: Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle, Danai Gurira

Gen Film: Actiune, Drama, SF, Thriller

Durată: 118 min

Rating: AP 12

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

Vineri pana Miercuri 18:20

Joi 15:30

 A Quiet Place Part II Fără zgomot 2

Regia: John Krasinski

Cu: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 102 min

Rating: N 15

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare.

Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

Vineri pana Miercuri 19:15

Joi 16:30

 Peter Rabbit: The Runaway / Peter Iepuraşul: Fugit de acasă

Regia: Will Gluck

Cu: Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, James Corden

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 98 min

Rating: AG

Thomas și Bea sunt acum căsătoriți și trăiesc cu Peter și familia sa de iepuri. Plictisit de viața din grădină, Peter merge în marele oraș, unde întâlnește personaje umbrite și ajunge să creeze haos pentru întreaga familie.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00; 14:15

Joi 11:35

 Cruella

Regia: Craig Gillespie

Cu: Emma Stone, Emma Thompson

Gen Film: Actiune, Comedie, Crima

Durată: 139 min

Rating: AG

În Londra anilor 1970, o tânără creatoare de modă devine obsedată de pielea câinilor, în special de cea a dalmațienilor, până când devine, în cele din urmă, o legendă nemiloasă și terifiantă cunoscută sub numele de Cruella de Vil.

Vineri pana Miercuri 16:25

Joi 13:30

 The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului

Regia: Michael Chaves

Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson

Gen Film: Horror, Mister, Thriller

Durată: 117 min

Rating: N 15

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă invoca posesia demonică ca strategie de apărare.

Vineri pana Miercuri 18:40

Joi 15:50

 Tom and Jerry / Tom și Jerry

Regia: Tim Story

Cu: Chloë Grace Moretz, Michael Peña

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 106 min

Rating: AG

Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Dublat: Vineri pana Miercuri 13:50

 

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Perle la Simularea la Bacalaureat 2024: ”Imperiul Otoman a inventat țările balcanice” La fel ca în fiecare an, Bacalaureatul și simularea lui vin cu o coleție de perle care arată că unii dintre tinerii României Educate, cum se cheamă proiectul de țară al președintelui Iohannis, nu prea înțeles cum stă treaba cu educația: După Revoluția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea