Prognoza METEO pentru weekend: Vreme răcoroasă sâmbătă și temperaturi în creștere duminică

Prognoza METEO pentru weekend: Vreme răcoroasă sâmbătă și temperaturi în creștere duminică

Nici vineri, 20 septembrie, nu am scăpat de frig. Meteorologii au anunţat lapoviţă şi ninsoare la munte, iar temperaturile maxime nu au depăşit 22 de grade în sudul ţării. Ploile şi vântul nu au lipsit din peisaj.

Conform Administraţiei Naţionale Meteorologie (ANM), pe parcursul zilei de vineri, în nordul şi nord-estul ţării vremea a fost rece, local a plouat slab, iar vântul a avut intensificări. În restul teritoriului valorile termice au fost uşor mai scăzute decât cele specifice perioadei, cerul variabil şi doar izolat ploi, iar vântul a suflat slab şi moderat, local cu unele intensificări.

În noaptea de vineri, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii septembrie în majoritatea zonelor, cu minime ce se vor încadra în general între 0 şi 10 grade, iar cerul va fi variabil. Cu totul izolat vor fi condiţii de brumă, în special în depresiuni.

Şi sâmbătă, vremea va fi în continuare răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nord-estul şi estul teritoriului, dar numai cu totul izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 23 de grade, iar cele minime în general între 2 şi 10 grade.

De duminică, vreme se schimbă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 3 şi 14 grade. Izolat, în cursul nopţii, vor fi condiţii de ceaţă. De săptămâna viitoare, vremea bună revine, iar probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...