Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo pentru Transilvania: Vreme rece în următoarele două săptămâni; apar ninsorile după data de 25 noiembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie valabile pentru intervalul 17-30 noiembrie 2014, regimul termic va deveni normal pentru această perioadă din an, iar în unele regiuni se va situa sub mediile climatologice, în timp ce precipitațiile mixte vor fi prezente pe arii extinse după data de 17 noiembrie, iar ninsorile din 25 noiembrie, mai ales în zona montan.

Pentru regiunea Transilvaniei, în primele zile ale intervalului se anunță o vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii noiembrie, cu temperaturi maxime, în medie, de 10-12 grade.

Începând din 20 noiembrie, valorile termice diurne vor scădea, devenind normale pentru această perioadă din an și apoi urmând a se situa chiar sub mediile climatologice, cu un ecart mediu al maximelor de 4-7 grade, mai mici către sfârșitul lunii, spre două grade Celsius. Regimul minimelor nocturne va avea aceeași evoluție, astfel că la început acestea se vor situa, în cea mai mare parte a regiunii, peste cele obișnuite, cu o medie de două și 5 grade, apoi vor scădea continuu, urmând a se a se încadra între -2 și +2 grade, cu valori medii local mai mici, spre -5 grade, către sfârșitul lunii.

Pe arii extinse, vor fi ploi, în primele zile, moderate cantitativ în jurul datei de 19 noiembrie, iar în restul intervalului vor fi precipitații în general slabe, cu caracter local, care, după data de 20 noiembrie, vor fi mixte.

Sursa: ANM; agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea