Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo în Alba. Vezi cum va fi vremea în minivacanţa de Paşti

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei care şi-au făcut planuri pentru minivacanţa de Paşti trebuie să ştie că vremea nu le va pune probleme. Meteorologii anunţă pentru perioada următoare maxime generoase şi precipitaţii aproape deloc.

În Transilvania, temperaturile maxime vor creşte de la 18 grade pe 22 aprilie până în jur de 25 de grade pe 27 aprilie. Apoi, aceste valori vor scădea spre o medie regională în jur de 20 de grade pe 4 şi 5 mai. Între 22 şi 26 aprilie, temperaturile minime vor avea mici variaţii între 5 şi 7 grade, apoi urmează ca ele să crească până la 10 grade pe 28 aprilie. Săptămâna viitoare, media regională a minimelor nocturne va scadea uşor şi treptat până spre 7 grade pe 4 şi 5 mai.

Ploile vor fi slabe sau chiar vor lipsi în intervalul 25-27 aprilie, dar ulterior vor avea o probabilitate mai mare de apariţie, iar începând cu data de 30 aprilie şi până pe 5 mai, se pot semnala zilnic averse izolat moderate cantitativ şi descărcări electrice.

În Alba, vremea va fi frumoasă pe tot parcursul intervalului. Maximele se vor situa în jurul valorii de 25 de grade celsius iar minimele nu vor coborî sub 7 grade celsius. Precipitaţiile vor lipsi cu desăvârşire în această săptămână. În Săptămâna Mare, pe arii restrânse, se vor înregistra câteva averse de ploaie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea