Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo Alba: temperaturi destul de scăzute şi precipitaţii mixte

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăvara se lasă din nou aşteptată în zona noastră. După un weekend în care temperaturile au fost destul de scăzute pentru jumătatea lunii martie, nici în această săptămână nu scăpăm de frig şi precipitaţii mixte.

Transilvania: Temperaturile medii diurne cresc treptat în primele trei zile, de la o valoare medie de 6 grade Celsius până la 12 grade Celsius în data de 20 martie, apoi scad treptat pâna la 4 grade Celsius în zilele de 22 şi 23 martie. Din data de 24 martie, temperaturile maxime vor avea o tendinţă de creştere, ajungând până la 12…14 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor creşte de la -12 grade Celsius la începutul perioadei de prognoză, până la valori uşor pozitive la sfârşit.

Potrivit ANM, probabilitatea de precipitaţii va fi redusă pe 20, 23 şi 24 martie, dar în restul intervalului se va menţine ridicată. Cantităţile cele mai însemnate se vor înregistra în zilele de 21 şi 22 martie. În intervalul 22 – 23 martie precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În Alba, vremea se va afla într-un uşor proces de încălzire zilele acestea, însă cerul rămâne mai mult înnorat şi vor fi preciputaţii sub formă de ploaie, slabe cantitativ. Începând de joi, mercurul din termometre va scădea din nou, iar maximele nu vor mai depăşi 7 grade celsius. Sâmbătă se vor înregistra precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în aproape toate zonele. Potrivit meteorologilor, din 24 martie, vremea se va îmbunătăţi simţitor până la sfârşitul lunii martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea