Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2019

Pentru anul 2019, Nostradamus, faimos medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea, a prezis șase schimbări majore.

Cartea „Profeţii“, scrisă de acesta, cu preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale, cuprinde și catrene care fac referire la anul în care tocmai am intrat:

ELIT

1. Creşterea nivelului apelor – în catrene s-ar spune că bucăţi din ceea ce azi se numeşte Antartica s-ar desprinde şi s-au topi, iar asta ar duce la ridicare nivelului mărilor cu câţiva metri. În acest sens, şi oamenii de ştiinţă au tras numeroase semnale de alarmă. Aceştia au mai zis că temperaturi ca acum s-ar fi înregistrat în urmă cu 3 milioane de ani când nivelul oceanelor era cu mult mai ridicat decât acum.

2. O mare putere estică va câştiga războiul cu o altă mare putere vestică/China versus SUA – prezicerea faimosului medic francez s-ar putea adeveri având în vedere afirmaţiile specialiştilor în economie americani ce vorbesc despre politica economică dusă de SUA şi Trump legată de restricţionarea importurilor şi în ciuda asigurărilor lui Trump văd un scenariu sumbru

3. Cipuri implantate – profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. În realitate, o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Cipuri le-au fost implantate angajaţilor ca să ţină loc de ecusoane şi prezenţa la muncă.

4. Anglia va avea un nou rege – catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă Regina Elisabeta, monarhul cu cea mai îndelungată domnie, va muri, şi nici care este motivul pentru care Marea Britanie va avea un nou rege.

5. Oamenii vor locui pe Lună – într-o viziune de-a sa, Nostradamus ar fi văzut oameni locuind pe Lună în anul 2019; pe de altă parte, oamenii de ştiinţă susţin că NASA plănuieşte expediţii pe Lună anul viitor.

6. Reîntoarcerea extratereştilor – faimosul profet vorbeşte despre o eventuală reîntoarcere a extratereştilor în zona 51, unul dintre cele mai controversate şi păzite locuri din SUA.

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419