Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2016
Va veni al Treilea Război Mondial?! Va renunţa Occidentul la taxe, iar cei născuţi în anul 2016 vor trăi peste 200 de ani?
Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele. Totuşi, se pare că multe dintre aceste profeţii s-au adeverit, motiv pentru care le vom enumera şi pe cele 8 pentru 2016 şi le vom urmări pentru a vedea cât de realiste sunt.
O durată de viaţă mai mare
Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se nasc anul acesta.
Lumea din vest va renunţa la taxe
În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.(!)
Vei avea nevoie de autorizaţie să faci copii
Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.
Cutremure majore Î
n mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Săgetător, Saturn dispare.
Al Treilea Război Mondial
În 2016 va începe al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani. Războiul va începe, după spusele profetului, cu apariţia unei comete pe cer. Vezuviu va erupe Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost liniştit în ultimii 71 de ani şi se aşteaptă să rămână aşa. „Spuneam de o mișcare în pantă a Pământului și o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, adică Italia”. După alți astrologi, Lombardia nu vizează neapărat porțiunea aceea, ci mai degrabă Vezuviu, unde se pot produce erupții vulcanice ca la Pompeii.
Umanitatea va face pace cu animalele
„Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de părere că acest lucru este un aspect care indică faptul că umanitatea va înceta să sacrifice animalele. Alţii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele.
Va apărea o nouă limbă mondială
„După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi sunt de părere că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va crea eventual o nouă limbă mondială. Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. (H.N.)
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții
Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]
Pe 30 iunie, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț, dar și Soborul celor 12 Apostoli. Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț s-a nevoit în veacul al XIV-lea, mai întâi că sihastru pe valea pârâului Râmeț din Munții Apuseni și apoi că egumen al Mănăstirii Ramet […]
30 iunie – Ziua Învățătorului, o sărbătoare a recunoștinței față de dascăli. De ce a fost aleasă această dată și ce semnificație avea
30 iunie – Ziua Învățătorului, o sărbătoare a recunoștinței față de dascăli. De ce a fost aleasă această dată și ce semnificație avea De-a lungul anilor, prin munca sa, învățătorului i-au fost recunoscute, măcar declarativ, meritele. Fiind supranumit, în timp: dascăl, apostol, învățător, profesor (un termen mai rece), omului de la catedră i s-a dedicat […]