Rămâi conectat

Cultură Educație

Profesorul Adrian Simion, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia, printre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Adrian Simion, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia, printre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”

Simion Constantin Adrian este profesor de istorie și cultură civică și, din 2021, director al Centrului Județean de Excelență Alba. Dascălul se numără printre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” și poate fi votat AICI.

Cu o carieră de peste două decenii, profesorul a avut o influență semnificativă în încurajarea elevilor din județ să participe la olimpiade și concursuri. De-a lungul carierei, a participat la numeroase simpozioane și stagii de perfecționare în țări precum Belgia, Franța, Germania, Italia, Israel, Malta, Marea Britanie și Polonia, adaptând și implementând metode moderne de predare în România.

Citește și: 26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga”

A creat și a dezvoltat Centrul Județean de Excelență Alba, oferind un mediu de învățare de excepție pentru elevii talentați. În plus, conduce un ONG activ în domeniile educației, tineretului, culturii și educației civice, amplificând impactul său în comunitate.

Profesorul a implementat metode educaționale moderne și inovative, ce au contribuit la obținerea de rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale și internaționale. În anul școlar 2023-2024, elevii săi au câștigat un impresionant număr de 545 de premii, inclusiv la nivel internațional.

”Și iată-mă aici! Sunt unul dintre cei 20 de finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”. Publicul este invitat să descopere povestea fiecărui profesor consultând lista finaliștilor. Toți aceștia sunt dascăli extraordinari care pun pasiune și devotament în ceea ce fac .

Vă invit să îmi acordați susținerea și să mă votați AICI. Iar dacă dați acest mesaj și către ale persoane care să mă voteze, m-aș bucura tare mult. Contez pe fiecare vot. Mulțumesc mult”, a transmis Adrian Simion pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński Luni, 1 iulie 2024, ora 19:00, va avea loc un concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński. Citește și: JOI, 27 iunie: Noi întâlniri ale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea