Rămâi conectat

Actualitate

Profesorii titularizabili nerepartizaţi pot opta pentru alte judeţe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În 27 – 28 iulie, candidaţii participanţi la concursul din 13 iulie care au obţinut note peste 7.00, rămaşi nerepartizaţi după prima etapă şi optează pentru posturi din alte judeţe trebuie să-şi completeze fişele de opţiuni. Acestea se găsesc la centrele de înscriere la care fuseseră arondaţi candidaţii pentru susţinerea concursului de titularizare: Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”  Alba Iulia, respectiv Colegiul Tehnic „Apulum”.
Toate posturile didactice şi catedrele vacante titularizabile rămase neocupate după prima etapă de repartizare, în şedinţă publică, la nivelul centrelor de concurs, se ocupă în baza opţiunilor formulate de candidaţi. Repartizarea se realizează în data de 29 iulie, în ordinea descrescătoare a  notelor  în limita numărului de posturi şi catedre vacante titularizabile rămase neocupate. Lista posturilor didactice şi catedrelor vacante titularizabile rămase neocupate la nivel naţional se poate consulta pe site-ul  http://titularizare.edu.ro/2011. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17-18 iulie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

17-18 iulie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 17 iulie 2024, o atenționare cod galben de inundații pe mai multe râuri din Alba și alte județe din țară.  Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea