Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Profesorii și medicii ar putea primi mai mulți bani de la 1 ianuarie 2017 – deputații dau votul final

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

profesoriDeputații dau, luni, votul final în privinţa legii care majorează lefurile cadrelor medicale şi dascălilor. Astfel, salariul de bază din învăţământ ar urma fie mărit cu 15 la sută, de la 1 ianuarie 2017. Totodată, cu 25 de procente ar creşte şi salariul de bază de încadrare, pentru personalul Casei de Asigurări de Sănătate, din luna decembrie.

În plus, plata sporurilor pentru personalul medical s-ar putea face la nivelul acestui an, şi nu la nivelul din 2009. De asemenea, vor fi măriri cu 15 la sută şi pentru angajaţii din sistemul de asistenţă socială.

Tot azi, dar în Senat, se va da votul final pentru actul normativ care prevede creşterea punctului de pensie la 40 la sută din venitul mediu brut, din ianuarie 2017, şi la 45 la sută, din iulie anul viitor. Proiectul a primit raport favorabil în Comisia de Muncă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea