Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Profesor din Sebeș, acuzat că a lovit un elev care folosise un limbaj indecent, nemulțumit de nota primită

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un profesor din Sebeș este acuzat că a pălmuit un elev de clasa a V-a, care ar fi avut un limbaj licențios, după ce a primit o notă mai mică decât considera că merită. În urma acestui incident, mama băiatului a depus o plângere la poliție.  

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au declarat că polițiștii fac cercetări sub aspectul infracțiunii de loviri sau alte violențe, după ce mama unui elev a depus o plângere la poliția municipiului Sebeș, acuzând că băiatul său a fost lovit.

”Mama băiatului a depus o plângere la poliția municipiului Sebeș și se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de lovirii sau alte violențe”, potrivit Poliției Alba.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Potrivit unor surse, băiatul ar fi avut un limbaj indecent, fiind nemulțumit de nota pe care a luat-o la istorie, iar apoi profesorul l-a lovit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, care s–a desfăşurat la Alba Iulia, la Baza Sportivă Constructorul în perioada 20–26 mai, şi–a desemnat câştigătorii. La evenimentul sportiv organizat de specialiștii Secției Educație Fizică Militară din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea