Rămâi conectat

Politică Administrație

Profesoara Gabriela Lupu este noul președinte al conservatorilor din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Cugir s-a desfăşurat conferința organizației locale a Partidului Conservator, reuniune la care au luat parte ca invitați președintele interimar al organizației județene Alba, Dan Narița și Flaviu Mircea Cozuc, fost prefect de Alba.

sigla Partidul ConservatorConferința  a avut pe ordinea de zi, prezentarea unui raport privind activitatea organizației pe utimii patru ani, precum și alegerea noilor organe de conducere pentru perioada următoare.
Potrivit unor surse din cadrul conducerii organizației, participanții au acordat votul pentru funcția de președinte, profesoarei Gabriela Lupu, director adjunct la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir care îl înlocuiește în această funcție pe Ioan Costinaș – salariat la Fabrica de Arme Cugir.
În biroul executiv au mai fost aleși: ing. Cornel Neghiu – președinte executiv, Mircea Teodorescu – prim vicepreședinte, Mircea Brândușan – vicepreședinte, Octavian Borza – secretar general. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea