Rămâi conectat

Actualitate

PROBLEME la aplicația Waze: Şoferii sunt trimişi pe drumul GREȘIT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PROBLEME la aplicația Waze: Şoferii sunt trimişi pe drumul GREȘIT

Aplicaţia de navigare Waze trimite şoferii pe drumuri greşite, iar acest lucru este confirmat chiar de conducerea companiei.

„Istoria drumului – care face parte din algoritmul nostru – nu mai reflectă realitatea. Gândiți-vă la un drum a cărui istorie arată că nu există blocaje în trafic, iar astăzi intersecțiile sunt pline. Avem o problemă cu algoritmul. Cu cât ajutăm mai mulți oameni, cu atât este mai afectată aplicația. Coronavirusul ne-a pus într-o situație în care trebuie să reinventăm algoritmul”, a afirmat Guy Berkowitz, CEO-ul Waze.

Waze a fost cumpărat de Google în 2013 pentru o sumă cuprinsă între 1,03 și 1,30 miliarde de dolari. În ultimii ani, Google a preluat cele mai bune funcții de la Waze și le-a adăugat pe Google Maps. Printre funcțiile introduse pe Maps se numără raportarea accidentelor și radarelor de viteză, scrie promotor.ro.
Cabral a spus care este setarea Waze pe care trebuie să o dezactiveze şoferii

Cabral, prezentator TV şi membru în Asociaţia Rescue 4×4, le-a transmis un mesaj şoferilor care folosesc aplicaţia de navigare Waze.

„Dacă folosești Waze, te rog, aruncă un ochi peste setări.

O iau de la început, pe scurt: sunt membru în Asociatia Rescue 4×4 și în ultimele zile avem pe toate grupurile de organizare ale asociației un număr foarte mare de cazuri de turisme care ajung înnămolite și blocate pe fel-de-fel de drumuri de pământ / nămol / Techirghiol.

Mulți dintre cei care cer ajutorul spun că au mers folosind Waze.

Rugămințile noastre sunt simple:

a) verificați setările și scoateți “unpaved / dirt roads” din variantele de navigație (vezi captura de ecran)

b) dacă aveți setarea cu drumurile nepavate pe OFF și vă duce totuși Waze pe un drum… care nu e drum, vă rog să semnalizați în aplicație eroarea.

Cei din Comunitatea Waze România sunt mișto și foarte activi, intervin rapid pentru a remedia orice problemă cu hărțile și nu numai.

Chestia asta ajută să nu ajungeți să apelați la Rescue4x4, chiar dacă toți voluntarii sunt inimoși și sar de fiecare dată să ajute cu drag.

Zi bună și fără nămol la turisme… ci doar la turiști!”, a scris Cabral pe Facebook.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea