Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

”Prințesa Hoților” trebuia să se afle în penitenciar, cu o condamnare de 8 ani cu executare, dar a fost prinsă la furat în Alba Iulia. Cum a fost posibil?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Femeia în vârstă de 30 de ani, reținută ieri de polițiști, este cunoscută în Alba Iulia drept ”Prințesa Hoților” și are mai multe condamnări la activ. De-a lungul anilor a comis zeci de furturi iar între primele ei infracțiuni se află furtul unui portmoneu din sediul Judecătoriei Alba Iulia, pe vremea când avea numai 14 ani și jefuirea unui tânăr, în timp ce întreținea cu el relații sexuale într-o mașină, pe șoseaua de centură, la vârsta de 20 de ani.

În luna aprilie a acestui an a fost încarcerată în penitenciar, pentru a ispăși 8 ani după ce a comis 11 furturi în anul 2016, însă a fost eliberată o lună mai târziu deoarece deja era însărcinată. După ce a născut, magistrații i-au amânat din nou executarea pedepsei, pentru îngrijirea copilului până la vârsta de 1 an.

În luna octombrie 2017 a fost reținută de polițiști pentru furtul unui telefon mobil dintr-un cămin studențesc, dar a fost eliberată tot pentru îngrijirea copilului.

De această dată i-a fost întocmit un nou dosar penal și a fost reținută pentru 24 de ore, după ce, zilele trecute, a furat portofele cu bani și acte din două locuințe, în timp ce proprietarii se aflau acasă dar au lăsat ușa descuiată, iar din biroul lăsat nesupravegheat al unei școli a sustras banii unei angajate.

CITEȘTE ȘI: Atenție, albaiulieni! Trei furturi din locuințe, în mai puțin de două ore, miercuri, în centrul municipiului

CITEȘTE ȘI: Femeia de 30 de ani din Alba Iulia, care a comis miercuri 3 furturi din locuințe în centrul municipiului, REȚINUTĂ de polițiști

Este de așteptat ca și DGASPC Alba să intre ”pe fir” și să verifice modul și condițiile în cacre femeia își îngrijește copilul.

De asemenea, este interesant de văzut când va fi ispășită pedeapsa dacă, ipotetic vorbind, femeia va rămâne însărcinată din nou înainte ca primul copil să împlinească un an, și apoi altul, și altul… deoarece, potrivit legii, are dreptul la amânarea executării pedepsei.

Vom urmări cazul!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea