Prinşi în timp ce încercau să vândă 1,4 kg de haşiş

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Opt persoane din judeţul Mureş au fost surprinse în flagrant de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Hunedoara, în timp ce încercau să vândă 1,4 kg de haşis.
Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba -Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, beneficiind de sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş şi al ofiţerilor D.G.I.P.I., împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara, au destructurat o grupare infracţională organizată care acţiona pe raza judeţelor Mureş şi Hunedoara, care se ocupa cu traficul internaţional de droguri.
Din investigaţiile efectuate a reieşit că membrii grupării, G.S., de 33 de ani, V.S., de 31 de ani, A.V., de 20 de ani, S.S., de 38 de ani, B.B., de 25 de ani, Z.M., de 36 de ani, L.B., de 43 de ani şi I.K., de 31 de ani, toţi din judeţul Mureş, deţineau în vederea comercializării cannabis.
În 10 august a.c., pe DN7, la limita judeţelor Hunedoara şi Alba, s-a reuşit prinderea în flagrant a suspecţilor, în timp ce încercau să vândă 1,4 kg haşiş. Din cercetările efectuate a rezultat că drogurile proveneau din Spania.
În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui G.S., A.V., B.B., Z.M., L.B. şi I.K., urmând să fie prezentaţi Tribunalului Hunedoara cu propunerea de arestare preventivă. În sarcina acestora s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419