Rămâi conectat

Actualitate

Prinși de polițiștii din Alba în timp ce sustrăgeau din recoltele concetăţenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Activităţile de prevenire şi combatere a furturilor de produse agricole de pe câmp, derulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, continuă. În ultimele 24 de ore alte două persoane au fost depistate în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau din recoltele concetăţenilor.

 

Potrivit IPJ Alba, “ieri, 1 septembrie a.c., în jurul orelor 21.10, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, l-au depistat pe un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Lunca Mureşului, în timp ce sustrăgea lucernă de pe un teren agricol situat în extravilanul localităţii Lunca Mureşului.

 

În aceeaşi zi, în jurul orelor 22.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au depistat de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Unirea, care a sustras ştiuleţi de porumb din locul numit „Şes”, situat în hotarul comunei Unirea.

 

În ambele situaţii, produsele agricole au fost restituite păgubiţilor, iar faţă de persoanele surprinse în flagrant au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru furt.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea