Rămâi conectat

Curier Județean

Prins fără permis, și-a dat date de identitate false: Tânăr din județul Sibiu reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Sebeș au reținut un tânăr din județul Sibiu, pentru că a condus fără permis. În cursul zilei de azi, 12 noiembrie, va fi prezentat în fața magistraților.

La data de 11 noiembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Avrig, județul Sibiu, cercetat pentru conducere fără permis. Tânărul a fost oprit de polițiști, pe raza comunei Săsciori, iar în încercarea de a-i induce în eroare pe polițiști și de a scăpa de răspundere, și-a dat date de identitate false.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 12 noiembrie, să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 11 noiembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Avrig, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, pe raza comunei Săsciori, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea