Prins fără permis, și-a dat date de identitate false: Tânăr din județul Sibiu reținut de polițiști

Paul Voicu - Primar 2020

Polițiștii din Sebeș au reținut un tânăr din județul Sibiu, pentru că a condus fără permis. În cursul zilei de azi, 12 noiembrie, va fi prezentat în fața magistraților.

La data de 11 noiembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Avrig, județul Sibiu, cercetat pentru conducere fără permis. Tânărul a fost oprit de polițiști, pe raza comunei Săsciori, iar în încercarea de a-i induce în eroare pe polițiști și de a scăpa de răspundere, și-a dat date de identitate false.

ELIT

Urmează ca în cursul zilei de azi, 12 noiembrie, să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 11 noiembrie 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Avrig, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, pe raza comunei Săsciori, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mihail David - 2020

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...