Primii cinci vicepreşedinţi ai noii conduceri PDL Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Democrat-liberalii din Alba au anunţat ieri numele primilor 5 vicepreşedinţi de la nivelul filialei judeţene, desemnaţi de consiliile de coordonare ale celor cinci colegii. Este vorba despre trei parlamentari ai partidului – deputaţii Clement Negruţ şi Corneliu Olar, şi senatorul Nicolae Dobra. Potrivit statutului, aceştia ocupă de drept câte o funcţie de vicepreşedinte şi, totodată, au fost desemnaţi de consiliile de coordonare ale colegiilor din care fac parte – Sebeş-Blaj, respectiv Apuseni. Din partea colegiului Cugir-Zlatna a fost desemnat Radu Roşianu, administrator special al U.M. şi Fabricii de Arme Cugir, iar din partea colegiului Alba Iulia a fost desemnat ca vicepreşedinte Vasile Crişan, director al Romarm. Cei cinci vor fi validaţi în cadrul conferinţei judeţene de alegeri din 5 februarie 2011. În total PDL Alba va avea 15 vicepreşedinţi, restul de 10 urmând să fie desemnaţi prin vot dintre candidaţii înscrişi pe liste. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Redman 22 ianuarie 2011 at 1:11

Domnilor, l-ati uitat pe dl. doctor potor!!!!!

Cornel 22 ianuarie 2011 at 9:14

Multa democratie mai e in pedeleul asta!. Vicepresedintii sunt numiti iar la presedinte candideaza o singura persoana care se stie dinainte. Ar fi culmea sa iasa pe locul 2!

Lider S 22 ianuarie 2011 at 11:32

In 5 februarie mom fi cu miile in fata Casei de Cultura a Sindicatelor pentru a le „”multumi”” iubitilor conducatori portocalii pintru conditiili minunate de viata

Vai lume,vai... 23 ianuarie 2011 at 15:56

Auzi mai ca Vasile Crisan e director la Romarm……..si zic vai lume,vai……costum…

costelus2011 23 ianuarie 2011 at 16:11

nu este rau ce fac pdl-isti** conducere extra** * hava* un loc cu bordurile *olaru* un loc cu gaterele *rosianu* unloc cu armele de vanatoare *dobra* un loc cu pensiile miltarilor ……ma opresc aici si……..sa traiti bine.

Comentariile sunt oprite