Primii bugetari trimiși în șomaj tehnic. Aproape 150 de angajați ai unei primării vor sta acasă pe bani mai puțini

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunţat, pe contul său de Facebook că va trimite aproape 150 de angajaţi ai Primăriei în şomaj tehnic.

Printre instituţiile şi direcţiile vizate de această măsură se află Palatul Culturii „Teodor Costescu”, Direcţia de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural, Sala Polivalentă, Serviciul Creşe.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Am luat decizia de a trimite în şomaj tehnic 150 de angajaţi ai Primăriei Drobeta Turnu Severin, a căror activitate nu se justifică în acest moment şi care vor putea reveni la muncă după ce situaţia actuală va reveni la normal”, scrie pe contul său de Facebook primarul Severinului, Marius Screciu.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Edilul şef mai spune că sumele astfel economisite vor fi utilizate pentru a sprijini cetăţenii, în această perioadă dificilă şi pentru acţiunile vitale care se impun în actuala situaţie de urgenţă.

”Suntem prima administraţie publică locală, care ia această decizie, dar consider că este o dovadă de responsabilitate, o hotărâre morală şi economică, care vine în sprijinul întregii comunităţi severinene”, mai scrie pe Facebook Marius Screciu.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419