Primarul Sebeşului, Alexandru Dăncilă, vrea să facă o zonă de agrement în centrul oraşului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Administraţia locală a municipiului Sebeş doreşte să modernizeze Parcul din centrul oraşului. Această zonă se află printre preferinţele locuitorilor oraşului, care în zilele toride de vară veneau, pentru câteva ore de relaxare, în parc. Se ia în calcul betonarea suprafeţei lacului, pentru a putea fi folosit şi de iubitorii de mişcare pe role, dar şi în altă variantă – când se va umple cu apă şi se vor putea face plimbări cu barca.

Până în prezent, în parcul din centrul municipiului Sebeş au fost modernizate aleile, s-au montat 50 de bănci şi s-a încercat să se umple lacul cu apă (de la Petreşti), însă din pricina secetei debitul a scăzut foarte mult. Potrivit primarului Alexandru Dăncilă, În prezent s-a demarat o nouă procedură, se verifică studiul de fezabilitate, apoi acesta va fi aprobat de CL Sebeş şi se va întocmi proiectul tehnic.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

ryder67 19 septembrie 2012 at 17:47

nu sint un fan al lui Dancila dar daca o sa reuseasca sa modernizeze lacul asa cum isi propune eu o sa il votez in urmatorul mandat.

wu 19 septembrie 2012 at 21:26

mai bine intrebati oamenii din parc despre lac d-soara jurnalist! acest primar a mai fost 4 ani si nu a facut nimic! ma astept sa,se umple lacul cu pet-uri cum este in momentul de fata nu apa! sebesul cred ca este orasul unde se vede cel mai putin mana autoritatilor pt infrumuseterea orasului in momentul de fata…

Comentariile sunt oprite