Rămâi conectat

Curier Județean

Primarul Sebeşului, Alexandru Dăncilă, vrea să facă o zonă de agrement în centrul oraşului

Alexandra Mates

Publicat

în

Administraţia locală a municipiului Sebeş doreşte să modernizeze Parcul din centrul oraşului. Această zonă se află printre preferinţele locuitorilor oraşului, care în zilele toride de vară veneau, pentru câteva ore de relaxare, în parc. Se ia în calcul betonarea suprafeţei lacului, pentru a putea fi folosit şi de iubitorii de mişcare pe role, dar şi în altă variantă – când se va umple cu apă şi se vor putea face plimbări cu barca.

Până în prezent, în parcul din centrul municipiului Sebeş au fost modernizate aleile, s-au montat 50 de bănci şi s-a încercat să se umple lacul cu apă (de la Petreşti), însă din pricina secetei debitul a scăzut foarte mult. Potrivit primarului Alexandru Dăncilă, În prezent s-a demarat o nouă procedură, se verifică studiul de fezabilitate, apoi acesta va fi aprobat de CL Sebeş şi se va întocmi proiectul tehnic.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea