Primarul Mircea Hava: „Pot să vă arăt invitațiile. Premierul putea să vină dacă își dorea cu adevărat. Eu l-am chemat….niște ouă se găseau”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul Mircea Hava spune că e dispus să arate invitațiile trimise către instituțiile centrale, după ce premierul Mihai Tudose a declarat joi, 30 noiembrie, că nu vine la Alba Iulia pentru festivitățile de Ziua Națională, pentru că nu l-a invitat nimeni.

Întrebat de ziariști dacă urma să meargă împreună cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu la Alba Iulia, dar și-a schimbat planurile, premierul a declarat ironic că a citit din ziare că „trebuia” să meargă la Alba Iulia. „Eu nu mi–am exprimat niciodată intenția să merg la Alba Iulia. Nu m-a invitat nimeni la Alba Iulia, nici Liviu Dragnea, nici Călin Popescu-Tăriceanu, nici primarul din Alba, nici președintele din Alba, care spuneau că scot nu știu ce utilaj pe șenile, că vin eu acolo. Să și-l plimbe prin curte, că nu venim acolo, nu ne-a invitat nimeni”, a spus Tudose.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Declarația edilului de la Alba Iulia vine în contextul celor declarate de primul ministru, Mircea Hava declarând că dacă Tudose și-ar fi dorit să vină cu adevărat la Alba Iulia, ar fi făcut-o și fără invitație.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Am aflat o chestiune, pe care am primit-o și eu, nu știu dacă e adevărată, cum că primul ministru a spus că nu l-am chemat. Pot să vă arăt dacă doriți invitațiile. Singura instituție care mi-a răspuns la invitație a fost instituția Președintelui, care a transmis că nu poate să vină, în fine. I-am transmis că îmi pare rău, dar asta este. Au fost singurii. Și să știți că invitațiile au plecat în aceeași zi.

Premierul poate să spună că nu a văzut, că nu i-a dat-o cineva. Dar și dacă o avea și dacă n-o avea, putea să vină.  Niciodată nu am dat invitații, de la Iliescu încoace, niciodată nu le-am trimis: dragă domnule președinte, din suflet te rog să vii. Lucrurile astea se fac altfel. Mi se pare așa ne normal să vii să spui că nu am venit că nu m-ai chemat. Dar l-am chemat….niște ouă se găseau” a declarat primarul Mircea Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Comentarii

unu din alba 1 decembrie 2017 at 18:47

In mod normal daca te chem sa vi la nunta in primul rand am obligatia sa iti dau invitatie. Nu se cade si nu e normal sa mergi neinvitat. Trebuia sa ii faceti invitatie la Alba domnule Hava ca iti vine primul ministru nu ciobanul din deal.

Mihai Viteazu' 2 decembrie 2017 at 13:17

Ai citit articolul ? Scrie clar ca a trimis invitatiile. Postac ?

#DEMOCRATIEINCOLONIE 1 decembrie 2017 at 19:03

Hava minte cum respira !

ineptul 1 decembrie 2017 at 19:58

…Nicio problema. Stati linistit Domnule Primar Mircea Hava. Cine are motive sa vina , sa nu vina la Alba Iulia de 1Decembrie, este doar alegereaa domniei sale. Daca poate , sau nu poate , ce mai conteaza?. Sau ei nu sunt pe interesul si asteptarea noastra , a Romanilor?,…Totul este alegere sau pozitioare in viata,din interes , ori din necunoastere,…

Mihai 1 decembrie 2017 at 20:44

Domnule Primar dacă nu a venit cu siguranță nu a semnat nici ministrul apărării documentul pentru gardă și parada. La anul sa nu îi invitați ca nu mai venim noi. O sa rămână singuri ca oamenii vor cobori în cetate.

HH 1 decembrie 2017 at 20:46

CE PRIMAR BĂDĂRAN AVEM !

IANCU REMUS 1 decembrie 2017 at 21:24

Mă ce miştocar este gagiul de Hava, în ciuda vârstei.

Dorel 2 decembrie 2017 at 9:07

Nici sa nu vina Mirciulica,te avem pe tine si ne ajunge pana peste cap.

drag de apuseni 2 decembrie 2017 at 16:37

La B1 primarul a spus ca nu se fac invitatii cu acest prilej, ca vine cihe vrea.Acum ce face ,o da la intors?Este urat ce a facut daca erau de-ai lui facea invitatii si organiza altfel manifestarile.Rusinos ca s-a razbunat pe oamenii veniti din toata tara.

Bulă 2 decembrie 2017 at 22:14

Dați cu p(h)avele că e mai scumpe ca ouăle că se licitează…..

bok 2 decembrie 2017 at 22:51

„niște ouă se găseau”

Le-ai gasit in pantaloni?

Unde erau oo cand o plimbai pe penala de udrea cu caleasca?

ionelele,,, 3 decembrie 2017 at 16:04

Ce penibil,politician de mahala,sa instigi lumea sa vina cu oua,probabil se gaseau si unii cu initiativa ,le si aruncau.Domnule primar ,e totusi primul ministru al Romaniei,si nu mai instigati lumea la revolta,probabil ar fi mai constructiv sa veniti cu initiative in favoarea albaiulienilor,nu supra impozite.Eu cred ca ouale le-au scumpit Kaufland,Selgros,Profi, Peni,cei care v-au sponsorizat activitatile de propaganda,spectacole,chefuri,pai acum trebuie sa-si recupereze si ei cumva cheltuiala facuta,deci tot noi platim.A fost ministrul agriculturii in Alba,ce ati discutat cu domnia sa,dece a scumpit ouale,din ce stiu eu ,nu v-a interesat,nici nu v-ati vazut.Cel putin ministrul agriculturii a cerut Consiliului concurentei explicatii,dumneavoastra nu va pasa,la salariul pe care vi l-ati facut ,cu cat s-a scumpit un ou, e zero.Dar ce a facut presedintele ,sa scada pretul ,cand era Ceausescu,tot ce se petrecea ,se spunea ca el a decis,acum presedintele ,dece nu a facut nimic,sa faciliteze accesul romanilor la oua?

Io 4 decembrie 2017 at 8:39

Pai, daca are invitatile la el(HAVA) inseamna ca nu le-a trmis. Prosteste pe cine poate.

Comentariile sunt oprite