Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Mircea Hava, într-o postare pe Facebook despre nepoții săi: ”Așa-mi dau seama că s-a terminat ziua și că poate să înceapă veselia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mircea-hava-si-nepotiiPrimarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a postat recent o fotografie pe rețeaua de socializare Facebook în care apare alături de cei doi nepoței ai săi.

Însoțită de un mesaj, imaginea în care edilul își ține urmașii în brațe a strâns aproape o mie de like-uri și zeci de mesaje de felicitare, în doar câteva ore.

Posibil să ne fie imposibil să nu-i vedem, măcar, o dată pe zi? Vorbesc despre copii. Știți cum se spune: cât sunt mici îți vine să-i mănânci, când sunt mari îți pare rău că nu i-ai mâncat. Cât despre nepoței, așa-mi dau seama că s-a terminat ziua și că poate să înceapă veselia.

Îmi place să -i văd în curte, să-i aud prin casă, dar parcă cel mai sigur loc e la mine în brațe. Vladimir și Alexandru vă doresc o seară bună”, a scris Mircea Hava pe Facebook, lăsând să se înțeleagă că cei doi nepoței sunt bucuria și relaxarea lui după o zi plină de activități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea