Primarul Mircea Hava, despre construcția Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia: ”Așa milog nu m-am simțit în viața mea: să cer ceva pentru suta de ani a României!”

Primarul Mircea Hava, a declarat, joi, că a fost semnat contractul pentru Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia, dar a dat de înțeles că încă mai există probleme privind alocarea banilor de la Guvern, astfel încât să poată demara construcția:

”S-a semnat contractul! Problema este să se facă! Ar fi timp să se construiască dacă toate lucrurile s-ar face cu cap! Lăsați-mă să folosesc toate căile diplomatice iar în momentul în care se va termina discuția, vom începe (…) Cel mai trist este să ai banii, dar să nu existe interes și dragoste față de țară. Parcă nu se împlinesc, în 1 Decembrie, 100 de ani! (…) I-am scris o scrisoare doamnei prim-ministru, am solicitat o audiență, pot să mă duc acolo împreună cu Florin Roman, că el știe locul, și să stăm 2-3 zile în greva foamei, daca așa trebuie să lucrăm! Oricum, așa milog nu m-am simțit în viața mea – să mă duc să cer ceva pentru suta de ani a României! Aștept să citească scrisoarea și să-mi trimită un răspuns corect”, a declarat Hava.

Primarul municipiului Alba Iulia a precizat că amenajarea parcului din jurul locului în care ar trebui să fie ridicat monumentul se va face oricum, iar în acest sens s-a lansat licitația pentru atribuirea lucrărilor.

El a promis că săptămâna viitoare va prezenta toate demersurile făcute de administrația locală pentru accesarea fondurilor alocate de Guvern pentru construirea Monumentului Marii Uniri și va explica detaliat de ce s-a ajuns la întârzieri atât de mari în demararea pregătirii orașului pentru aniversarea Centenarului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Costelis 24 mai 2018 at 17:08

Baroane…pe mitici ii doare fix in…de Alba iulia si de Unire! !
Chiar nu îți dai seama??

Nelu 24 mai 2018 at 17:11

Asa milogi ne simtim si noi cand cerem modernizarea strazilor neasfaltate din municipiu.

kiki 24 mai 2018 at 22:26

si eu ma simt milog cand citesc declaratiile de avere ale lucratorilor din primarie si vad cati sunt neamuri intre ei

dolfi 24 mai 2018 at 23:32

Nea’ Mirceo, cereti bani lu Ţucărbărg că tot va fi monumentu feisbuc

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...