Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primarul Gabriel Pleșa, despre fiasco-ul din ședința de Consiliu Local de luni: ”Cum deduceți un astfel de gest, altfel decât politic?”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Gabriel Pleșa, despre fiasco-ul din ședința de Consiliu Local de luni: ”Cum deduceți un astfel de gest, altfel decât politic?”

Primarul Gabriel Pleșa a fost invitat la radio Unirea FM, unde a discutat cel mai fierbinte subiect al momentului, ședința de Consiliu Local.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Eu cred că a fost un vot împotriva primarului și asta mă surprinde. Nu s-a întâmplat vreodată să nu treacă bugetul. Uitați-vă și în Consiliul Județean unde colegii mei au votat bugetul deși au depus amendamente care li s-au respins pe bană rulantă. De ce nu au venit dânșii cu amendamente pe care să le discutăm?

Nu a existat nicio explicație, toți cu ochii în tabletă, au votat împotriva bugetului. Cum deduceți un astfel de gest, altfel decât politic? Nici măcar din punct de vedere politic nu pot înțelege gestul, suntem totuși într-o alianță la nivel local, pe care eu sper din suflet să o ducem împreună în continuare.

Și eu sunt om politic dar atunci când am considerat că există 2-3 oameni care iau toate hotărârile și că nu mai există democrație, m-am luaptat cât am putut, iar apoi mi-am dat demisia din funcție.

E voi încerca, dacă am posibilitatea, să o pun într-o ședință de îndată. În acest fel nu este necesar acel cadru legal de 3 zile, între convocare și ziua ședinței. Poate pe vineri sau luni, să convoc o ședință în care să repunem bugetul.

Până acum nimeni nu a venit să discute probleme pe buget. Am avut o discuție cu viceprimarul, din care a reieșit că PNL-ul este pregătit să discutăm.
PSD-ul cred că va vota bugetul, mai ales pentru că sunt prinse și acele sume pe care dânșii le-au adus de la bugetul național.

Societatea de Transport Publicva tăia cu siguranță gratuitățile, deoarece are probleme în plata salariilor. Nevotând bugetul, noi nu putem face nicio plată” a declarat edilul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea