Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Dorin Nistor îndeamnă toate forțele politice, în urma referendumului local, la unitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma referendumului local care a avut loc la Sebeș, duminică, 27 mai 2018, pentru consultarea populației cu privire la achiziționarea unui autolaborator de măsurare a calității aerului și având în vedere mobilizarea fără precedent a populației, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, solicită tuturor forțelor politice din județul Alba să se alăture inițiativei administrației publice locale din Sebeș și să susțină dotarea județului Alba, respectiv dotarea Agenției pentru Protecția Mediului Alba, cu un laborator mobil. 

Suntem în anul centenar, acum, mai mult ca niciodată, cred că este momentul să fim uniți și să susținem cauza acestor oameni onești, care au demonstrat responsabilitate și spirit civic, care au înțeles că dezvoltarea durabilă a unei comunități începe cu o strategie de mediu. Îi chemăm alături de noi pe toți colegii care activează în viața politică, consilierii noștri locali, senatori, deputați, indiferent de partid, ONG-uri, să dăm dovadă de unitate și de respect pentru cei 7.011 locuitori ai Sebeșului care au votat DA.”

De asemenea, primarul Dorin Nistor a adresat o scrisoare deschisă primului-ministru al României, Viorica Dăncilă: „Întreprind aceste demersuri în speranța că Guvernul României va fi sensibilizat de dorința celor 7.011 locuitori ai Sebeșului de a fi măsurată calitatea aerului din Sebeș și pentru a obține un autolaborator mobil, știindu-se că prin dezvoltarea economică de la Sebeș se aduce un aport important la bugetul consolidat al statului.”

Vă reamintim că prin referendumul de duminică, 27 mai, la Sebeș s-a realizat o prezență la urne de 28,17%, iar pentru validarea acestuia ar fi trebuit atins pragul de prezență de 30% din populația cu drept de vot.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea