Rămâi conectat

Curier Județean

Primarul Chişinăului mulţumeşte autorităţilor locale şi judeţene pentru grija faţă de fraţii de peste Prut

Publicat

în

Mult stimate Dle Primar de Alba Iulia
Mircea Hava,
Mult stimate Dle Preşedinte al Consiliului Judeţean Alba
Ion Dumitrel,
Mult stimate Dle Prefect al Judeţului Alba
Cornel Ştefan Bardan,
Conducerea Primăriei Municipiului Chişinău vă aduce sincere mulţumiri şi exprimă marea recunoştinţă pentru căldura, bunăvoinţa şi ospitalitatea de care aţi dat dovadă repetat şi constant ori de câte ori a fost necesar în atitudinea faţă de intelectualitatea din Republica Moldova, dar îndeosebi faţă de oamenii de artă, delegaţi la diverse întruniri, manifestări culturale organizate la Alba Iulia.
Şi în această vară, ca de fiecare dată, cu un sentiment de deosebită mândrie şi în mod special menţionăm despre bunele intenţii de a-i avea în preajmă pe compatrioţii noştri în cadrul sărbătorilor naţionale prilejuite de comemorarea eroului naţional Avram Iancu şi organizate la Câmpeni şi Muntele Găina întru a-i păstra imaginea vie, readucându-l mereu în actualitate. Este într-adevăr vorba de o personalitate care ne mai consolidează şi astăzi întru a ne păstra ca neam peste milenii cu tradiţii de la origini, totodată fiind un model de sacrificiu în numele României unite. Colegii noştri au simţit grija deosebită şi ne-au transmis salutul călduros din partea Dvs., fapt pentru care vă simţim aproape, totodată rugându-vă să primiţi reciproc sentimentele noastre de gratitudine şi optimismul de menţinere permanentă a acestei deschideri, cu tendinţa apropierii celor două maluri de Prut şi spre păstrarea cu pietate a podurilor de flori din inimă din perioada renaşterii noastre naţionale.
Cu respect,
Primar General, Dorin CHIRTOACĂ

Publicitate

Curier Județean

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Publicat

în

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani.

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Electrica Furnizare Discount

La data de 30 iulie 2021, în jurul orei 00.30, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, cu privire la faptul că o tânără, de 25 de ani, din comuna Câlnic, a fost agresată de către concubin, în timp ce se afla la locuința, din municipiul Sebeș, unde locuiește fără forme legale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de către victimă, față de bărbatul, de 35 de ani, din Sebeș, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Față de bărbat cercetările sunt continuate, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Publicat

în

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizorii față de un tânăr care și-ar fi agresat concubina. Tânărul este cercetat pentru violență în familie.

La data de 29 iulie 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o tânără, de 20 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că, în urma unor discuții contradictorii avute cu partenerul său, ar fi fost agresată de către acesta.

Electrica Furnizare Discount

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de tânărul, de 18 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Publicat

în

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Doi bărbați din Cetatea de Baltă au fost reținuți de către polițiști, după ce ar fi provocat un scandal în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc.

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au reţinut doi bărbați care sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Cetatea de Baltă.

Electrica Furnizare Discount

La data de 29 iulie 2021, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 20 și 42 de ani, amândoi din comuna Cetatea de Baltă, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în sera zilei de 28 iulie 2021, ar fi provocat un scandal și s-ar fi amenințat reciproc, în timp ce aflau pe o stradă din comună, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 30 iulie 2021, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare