Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăriile și Consiliile Județene obligate de Guvern să-și facă monitoare oficiale online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăriile și Consiliile Județene ar putea fi obligate de Guvern să-și facă monitoare oficiale online.

Guvernul vrea să oblige autoritățile unităților administrativ-teritoriale să-și facă monitoare oficiale locale online, în condițiile în care nu toate dispun în prezent de aceste instrumente de comunicare instituțională, potrivit profit.ro. Legislația în vigoare în acest moment pe această temă, adoptată în 2003, este depășită, căci obligă la editarea de monitoare oficiale locale în formă printată.

„Publicarea oricărui act administrativ se face în format „pdf” editabil pentru a se păstra macheta și aspectul documentului intacte, astfel încât acesta să arate exact așa cum a fost realizat și să poată fi tipărit corect de oricine și de oriunde, fără să cuprindă semnăturile olografe ale persoanelor, asigurându-se respectarea reglementărilor în materia protecției datelor personale”, prevede draftul guvernamental.

Municipiul București este una dintre unitățile administrativ-teritoriale care dispune în prezent de un astfel de instrument pe pagina sa de internet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea