Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria va plăti până la 100.000 de dolari ca să afle „științific” ce vor și ce cred albaiulienii! Trăiți bine?

Bogdan Presecan

Publicat

în

Primăria Alba Iulia își propune să știe cum se raportează cetăţenii la dezvoltarea municipiului, dacă sunt sau nu mulțumitți de procesul administrativ, inclusiv de dezvoltarea economică a orașului. Își dorește de asemenea să afle științific nevoile mediului de business local, respectiv a forţei de muncă, prin preluarea de propuneri  de la cetăţenii oraşului asupra proiectelor de dezvoltare urbană.

dolariSe vor organiza 3 grupuri de albaiulieni pe eşantioane reprezentative, care vor fi întrebați, consultați periodic, făcându-se o anchetă directă în luna octombrie a fiecărui an şi o anchetă on-line, , pe perioada întregului an, ale cărei rezultate vor fi publice şi vor creşte încrederea în procesul administrativ local. Scopul final este cunoaşterea calităţii vieţii şi a evoluţiei acesteia în rândul principalelor straturi ocupaţionale şi rezidenţiale din municipiu, şi nu în ultimul rând, cunoaşterea coeziunii sociale prin instituirea unei cercetări anuale multimetodologice.

Toate acestea se vor concretiza printr-un proiect realizat de către Primăria Alba Iulia și Universitatea  “1 Decembrie 1918”, denumit “Barometrul Comunității Locale ”.

Primări va aloca din bugetul local sumele necesare acoperirii cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea activităţilor proiectului „Barometrul Comunităţii Locale” în limita unui buget de maxim de până la 80.000 lei/an, timp de 4 ani, adică un total de 320.000 de lei, aproximativ 100.000 de dolari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea