Rămâi conectat

Curier Județean

Primaria Teiuș angajează șef SVSU: Calendar și condiții de participare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primaria Teiuș angajează șef SVSU: Calendar și condiții de participare

Primaria orașului Teiuș organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea regulamentului- cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, după cum urmează:

– Șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență

Condiții specifice necesare în vederea participării la concurs:

– nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
– vechime în specialitatea studiilonminimum 3 ani;
certificat de absolvire curs Șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență.în situația în care nu deține certificatul menționat anterior, va depune o declarație pe proprie răspundere privind angajamentul de a deține acest certificat în termen de 6 luni, sub sancțiunea destituirii din funcție;
– aviz psihologic;
– permis de conducere minim categoria B, C, C+E.

Concursul constă în următoarele etape: selecția dosarelor de înscriere, probă scrisă și interviu.

Dosarul de concurs se va depune până la data de 11.05.2023, ora 16,00, la sediul Primăriei orașului Teiuș, compartiment resurse umane,personal,salarizare, telefon 0258851101.

Rezultatul selectării dosarelor de concurs va fi afișat în data de 12.05.2023. Contestațiile privind rezultatul selectării dosarelor de concurs se pot depune în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatelor selectării dosarelor. Răspunsul la contestații se va afișa în data de 16.05.2023.

Proba scrisă va avea loc în data de 22.05.2023 ora 10,00. Rezultatul probei scrise va fi afișat în data de 22.05.2023. Contestațiile privind rezultatul la proba scrisă se pot depune în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatelor la proba scrisă. Răspunsul la contestații se va afișa în data de 24.05.2023.

Proba de interviu va avea loc în data de 25.05.2023 ora 10,00. Rezultatul de la proba de interviu va fi afișat în data de 25.05.2023. Contestațiile privind rezultatul de la proba de interviu se pot depune în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului la proba de interviu. Răspunsul la contestații va fi afișat în data de 29.05.2023.

Rezultatul final al concursului va fi afișat în data de 30.05.2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea