Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Teiuș: ALERTĂ de pestă porcina. Ce măsuri trebuie respectate de cei care au porci în gospodărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Primăria Teiuș: ALERTĂ de pestă porcina africană. Ce măsuri trebuie respectate de cei care au porci în gospodărie

Primăria Teiuș atrage atenția locuitorilor orașului că, din cauza declanșării stării de alertă privind pesta porcină africană, toți gospodarii trebuie să respecte anumite reguli la creșterea porcilor în ogrăzile proprii.

în urma declanșării stării de alertă privind pesta porcină africană , aveți obligația de a respecta următoarele reguli privind creșterea, identificarea și mișcarea porcilor din gospodăriile proprii:
1. Cetățenii care dețin în gospodăriile lor porci, au obligația să anunțe medicul veterinar concesionar, în vederea identificării și crotalierii lor .
2. Se interzice mișcarea efectivelor de porci fără ca proprietarii să dețină documente sanitar veterinare (formular de mișcare).
3. Este strict interzis aducerea porcilor sau tranzitarea orașului cu porci proveniți din zone cunoscute ca focare de pesta porcină africană.
4. Este obligatoriu ca orice fel de suspiciune privind contaminarea porcilor cu virusul pestei porcine să fie adusă la cunoștința medicului veterinar concesionar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea