Primăria Sebeș vizează acordarea de ajutoare persoanelor singure și familiilor care nu câștigă cel puțin 800 de lei de persoană pe lună

Paul Voicu - Primar 2020

Primăria municipiului Sebeș vizează majorarea plafonului de venit de la 500 de lei, la 800 de lei, pe lună, în cazul acordării de ajutoare de urgență.

Consilierii locali vor supune spre aprobare, în ședința de joi, proiectul de hotărâre care prevede modificarea unui HCL mai vechi care stabilește ajutoare ajutoarelor de urgență, în sensul majorării plafonului de venit de la 500 la 800 de lei. Acesta va avea următorul cuprins:

ELIT

Pot beneficia de acest ajutor de urgenţă persoanele singure sau familiile care dispun de un venit lunar net de până la 800 lei/persoană asistată.

Pot beneficia de acest ajutor de urgenţă persoanele singure sau familiile care cumulat îndeplinesc următoarele condiţii: dispun de un venit net/membru de familie de până la 800 lei/lună, să nu existe un contract de întreţinere între persoana decedată şi solicitanţii ajutorului de înmormântare şi persoana care solicită ajutorul de înmormântare să nu beneficieze de această formă de prestaţie din partea altor instituţii de stat sau private.

Mihail David - 2020

Pot beneficia de acest ajutor de urgenţă familiile (monoparentale, familiile cu peste doi copii) fără venituri sau care dispun lunar de un venit net/membru de familie de până la 800 lei/lună).

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...