Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Sebeș vizează acordarea de ajutoare persoanelor singure și familiilor care nu câștigă cel puțin 800 de lei de persoană pe lună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Sebeș vizează majorarea plafonului de venit de la 500 de lei, la 800 de lei, pe lună, în cazul acordării de ajutoare de urgență.

Consilierii locali vor supune spre aprobare, în ședința de joi, proiectul de hotărâre care prevede modificarea unui HCL mai vechi care stabilește ajutoare ajutoarelor de urgență, în sensul majorării plafonului de venit de la 500 la 800 de lei. Acesta va avea următorul cuprins:

Pot beneficia de acest ajutor de urgenţă persoanele singure sau familiile care dispun de un venit lunar net de până la 800 lei/persoană asistată.

Pot beneficia de acest ajutor de urgenţă persoanele singure sau familiile care cumulat îndeplinesc următoarele condiţii: dispun de un venit net/membru de familie de până la 800 lei/lună, să nu existe un contract de întreţinere între persoana decedată şi solicitanţii ajutorului de înmormântare şi persoana care solicită ajutorul de înmormântare să nu beneficieze de această formă de prestaţie din partea altor instituţii de stat sau private.

Pot beneficia de acest ajutor de urgenţă familiile (monoparentale, familiile cu peste doi copii) fără venituri sau care dispun lunar de un venit net/membru de familie de până la 800 lei/lună).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea