// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Primăria municipiului Sebeș intră în reparații și se mută într-un sediu provizoriu, în Parcul Arini. Precizări pentru cetățeni

Primăria Municipiului Sebeş anunţă cetăţenii că începând cu data de 21 aprilie 2017, o mare parte a compartimentelor şi serviciilor aparatului de specialitate al primarului şi-au schimbat locaţia de desfăşurare a activităţii, prin mutarea personalului în sediul provizoriu din Parcul Arini nr. 1.

Clădirea monument istoric din zona centrală face obiectul unui contract prin care se vor efectua lucrări de reabilitare şi modernizare având durata de minim un an.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a evita deplasarea în zona Arini, toate documentele şi adresele cetăţenilor înaintate aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sebeş vor fi înregistrate, prin intermediul compartimentului de Relaţii Publice, în locaţia care a găzduit Trezoreria, situată în Piaţa Primăriei nr. 1.

Tot în locaţia din zona centrală a oraşului, însă în sedii provizorii, îşi continua activitatea: Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Sebeş, Direcţia venituri cu birourile de Taxe şi Impozite locale, Caserie şi Executări silite.

Singurele documente pentru care este necesară prezenţa în Arini sunt: certificatele de urbanism (verificare documentaţie, eliberare dispoziţie de plată), autorizaţiile de construcţii (verificare documentaţie, eliberare dispoziţie de plată) şi eliberarea certificatului de producător.

Audienţele oferite cetăţenilor de Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, se vor desfăşura în locaţia Arini, în zilele de joi, începând cu ora 14.00

Şedinţele publice ale Consiliului Local al Municipiului Sebeş vor avea loc, începând cu luna mai 2017, la Colegiul Naţional „Lucian Blaga”, în sala media.

Pentru orice detalii suplimentare, serviciile de Relaţii Publice ale Primăriei Municipiului Sebeş sunt la dispoziţia cetăţenilor.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Primăria municipiului Sebeș intră în reparații și se mută într-un sediu provizoriu, în Parcul Arini. Precizări pentru cetățeni

 1. GriGri 21.04.2017 la 15:33

  Aaaaa! Fug de poluare in loc s-o combata!

 2. popicarul 23.04.2017 la 9:40

  Mai convenabil ar fi sa mutam audientele la Alba Iulia, Asa ar avea avnataj si cei care de fapt locuiesc acolo si nu in Sebes. Si asa, habar nu au despre ce inseamna Sebesul. Fraierii au ales fara sa stie ce aleg. In Arini, unii vor fi mai aproape de popicarie.

 3. sebesan 23.04.2017 la 9:41

  Doua intrebari :
  1. Cat va dura; minim un an, dar maxim?
  2. Cat va costa?
  De curiozitate doar.

 4. Stefan Curaj 24.04.2017 la 10:27

  OPRITI ODATA PENTRU TOTDEAUNA POLUAREA KANCERIGENA CU PRAF SI FORMALDEHIDE DIN SEBES !
  STOP INBOLNAVIRILOR DE KANCER !
  SALVATI VIATA COPILASILOR NOSTRI !!!