Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primăria din Ocna Mureș vrea să mențină taxele și impozitele la nivelul din 2012

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Ocna Mureș, încasarea taxelor și impozitelor pe clădiri și terenuri pentru anul 2013 a fost amânată cu câteva zile, până la publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanței de Guvern care le permite primarilor să nu majoreze aceste ”dări”.

Consilierii locali s-au întrunit în această seară pentru a aproba un proiect de hotărâre inițiat de primarul Silviu Vințeler, prin care să se ia în considerare respectiva Ordonanță și să se mențină cuantumurile din anul 2012. Proiectul nu a fost, însă, aprobat din cauză că Ordonanța nu a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ne-am însușit Hotărârea de Guvern 1309 din 27 decembrie 2012 privind indexarea taxelor, impozitelor și amenzilor cu 16,05%, care a intrat în vigoare din acest an, însă am inițiat acest proiect de hotărâre bazându-ne pe Ordonanța dată astăzi de Guvern, care ne permite să nu aplicăm majorările. Din păcate nu am putut lua în considerare Ordonanța deoarece aceasta nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial, astfel că am hotărât să amânăm încasările cu 2-3 zile și să revenim cu un nou proiect de hotărâre, într-o ședință extraordinară. Dacă și consilierii vor fi de acord și vor aproba proiectul de hotărâre, cetățenii nu vor fi nevoiți să plătească mai mult în acest an”, ne-a declarat Silviu Vințeler.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea