Primăria Blaj va efectua, în perioada 15-16 aprilie, servicii de dezinfecție în scările tuturor blocurilor: Recomandări pentru cetățeni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Primăria Municipiului Blaj anunță că în perioada miercuri, 15 aprilie 2020, ora 16:00 – joi, 16 aprilie, ora 22:00, va dezinfecta cu biocid toate scările de bloc din municipiu, respectiv intrarea, casa scărilor și scările până la ultimul etaj.

La fel ca la precedenta acțiune, dezinfecția se va face cu o substanță din categoria biocidelor, folosită în unitățile de alimentație publică, care nu dăunează sănătății. Populația este rugată ca timp de 30 de minute de la realizarea dezinfecției cu biocid în scara de bloc să nu părăsească locuința.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Deoarece există posibilitatea ca substanța folosită să ajungă și pe ușile apartamentelor, după o jumătate de oră acestea pot fi șterse cu apă și apoi lăsate să se usuce.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Rugăm populația să manifeste înțelegere, să fie responsabilă, să se informeze doar din surse oficiale și să respecte cu strictețe recomandările autorităților competente, mai ales acum, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei