Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia vrea să ofere un stimulent de 500 de lei pentru pacienții vindecați de Covid-19 care donează plasmă. Voicu Paul: „Haideți să ajutăm, haideți să vindecăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia face un apel la donare de plasmă convalescentă din partea celor care s-au vindecat de Covid-19, declarând că va propune în Consiliul Local acordarea unui stimulent de 500 de lei pentru aceștia.

„Viață dăruită. Așa cred că ar trebui perceput actul donării de plasmă din partea celor care s-au vindecat de Covid19, în Alba Iulia și în Alba. S-a demonstrat că plasma convalescentă/ hiperimună este printre cele mai eficiente tratamente împotriva acestui virus încă neînțeles. Inclusiv aici, la Alba Iulia.

De aceea, cred că e timpul să înțelegem cu toții că avem viață în vene, că avem vindecarea în sânge și plasmă. Din păcate, lucrurile nu stau bine deloc iar stocul de plasmă convalescentă e ZERO.

Voi propune în Consiliul Local acordarea unui stimulent de 500 de lei, suplimentar față de beneficiile deja stipulate în cazul donării de sânge, pentru fiecare donator de plasmă convalescentă.

Haideți să ajutăm, haideți să vindecăm! Putem face asta împreună!”, a scris Voicu Paul pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea