Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: ”Substanțele utilizate pentru dezinsecție sunt conforme cu legislația în vigoare, fără a exista riscul alterării stării de sănătate a populației”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea Coral implementeaza la nivelul municipiului Alba Iulia contractul de servicii de dezinsecție. Reprezentanții societății au transmis o notă de informare în care explică procedurile de lucru și faptul că toate substanțele utilizate sunt conforme cu legislația în vigoare, fără a exista riscul alterării stării de sănătate a populației.

”Etapele parcurse în luna august sunt semnificative pentru realizarea unui ciclu complet de dezinsecție. Redăm mai jos nota de informare, dorind să asigurăm locuitorii municipiului Alba Iulia că toate procedurile de sigurantă sunt respectate”, precizează reprezentantul Primăriei Alba Iulia.

”NOTA DE INFORMARE

Tratamente de dezinsecție efectuate în luna august 2015

Avand in vedere lucrările de dezinsecție pe domeniul public ( spații verzi, parcuri, scuaruri) al municipiului Alba Iulia anunțam că substanțele folosite sunt în conformitate cu legislația în vigoare si în conformitate cu contractul de concesiune nr 20082 din 2012 și a graficului de lucrari aprobat pentru anul 2015.

S-au luat toate măsurile pentru prevenirea unor eventuale accidente în randul populației (anunțuri în mass- media locală, a fost înștiințtată Asociația Crescătorilor de Albine etc).

Suprafața tratată este totala, mai precis cuprinde toate cartierele din oraș iar lucrarile se desfașoară pe timpul nopții pentru nu a periclita desfasurarea activităților populației pe timpul zilei. Cu toate acestea întampinam și mici probleme în timpul desfașurarii lucrarilor, din partea unor persoane ce sunt deranjate de zgomotul utilajelor. Suntem abordati uneori cu injurii din partea locatarilor blocurilor sau a persoanelor ce raman pâna tarziu la terase sau în fata blocurilor, se arunca de pe geamuri cu diferite obiecte (borcane, alimente, ambalaje) în sau spre utilaje și operatori. Pe aceasta cale am dori sa rugam respectuos locuitorii orasului sa inteleaga si sa respecte aceste proceduri care se efectueaza in beneficiul cetatenilor municipiului.

Aceasta este etapa a 4 a din 2015, etapa ce consta in 5 tratamente efectuate zonelor verzi, tratamente ce se desfasoara la un interval de 2 zile, aceste tratamente au inceput in noaptea de 6 spre 7. Prin aceste tratamente se urmareste combaterea insectelor, in special a tantarilor, a capuselor, a difertelor tipuri de gandaci, a larvelor, etc.

Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatății și respecta toate normele privind protectia mediului.

Pentru informatii referitoare la tratamentelor de dezinsecție, sau orice alte informatii legate de ’’Serviciul Administrarea activităților domeniului public’’ puteti accesa site-ul www.apulum.ro sau direct la sediul Primariei municipiului Alba- Iulia Str. Moților nr.5 A”.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea