Primăria Alba Iulia repară în regim de urgență acoperișul Liceului de Arte ”Regina Maria”. Firmele interesate de execuția lucrărilor pot depune oferte până în 28 august

Primăria Alba Iulia vrea să repare, cu bani din bugetul local, acoperișul Liceului de Arte ”Regina Maria” din centrul orașului, strada Avram Iancu nr. 6.

Instituția, în calitate de autoritate contractantă, a lansat miecuri, 23 august,  procedura de achiziție pentru un contract de lucrări de reparații în regim de urgență, iar cei interesați pot depune ofertele până la data de 28 august 2017, la registratura primăriei, camera 8.

ELIT

Având în vedere faptul că valoarea achiziției este mai mică de 441.730 de lei, procedura aplicată pentru atribuirea contractului va fi achiziție directă, iar criteriul de adjudecare: prețul cel mai scăzut.

Potrivit procedurii, termenul de execuție a lucrărilor este de maxim 30 de zile caendaristice de la data stabilită în ordinul de începere.

Ofertanții interesați de procedura de achiziție pot obține informații suplimentare  la Serviciul Verificare, Evaluare și Achiziții Publice – 0258 811 993. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

infogrup 25 august 2017 at 12:51

Pai nu de mult a fost renovata cladirea?Hava-Brava!!!! atat a tinut reparatia???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...