Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: ”Programul de funcționare al teraselor sezoniere – între 8.00 și 23.00”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia aduce la cunoștință cetățenilor că prin Dispoziția nr. 160/2013 a fost stabilit programul de funcționare al teraselor sezoniere.

Terasele sezoniere amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Alba Iulia îșii vor desfășura activitatea numai în intervalul orar 8.00-23.00, cu excepția teraselor sezoniere amplasate în zona istorică a orașului (în interiorul și în zona Șanțurilor Cetății Vauban), care îșii vor desfășura activitatea între orele 8.00-2.00„, se arată într-un comunicat de presă.

Precizăm că nerespectarea orarului de funcţionare stabilit prin hotărâri ale Consiliului Local este considerată contravenție şi se sancţionează cu amendă de la 500 până la 1.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea