Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: Persoanele vârstnice, ale căror venituri lunare nu depășesc 700 de lei, pot beneficia de tichete sociale. Cererile se depun până în 25 septembrie. DETALII

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia va acorda tichete sociale persoanelor vârstnice. Tichetele au valoare de 50 lei și pot fi folosite exclusiv pentru achiziția de alimente, îmbrăcăminte/încălțăminte sau medicamente, transmit reprezentanții administrației locale.

Aceste beneficii sociale se acordă persoanelor care au vârsta de peste 63 de ani (femei), respectiv 65 de ani (bărbaţi), au domiciliul sau reședința în Alba Iulia, iar veniturile lunare nu depășesc 700 lei/persoană, inclusiv.

Persoanele care îndeplinesc condițiile pentru acordarea acestor beneficii sociale trebuie să întocmească o cerere și declarație pe propria răspundere și să le depună împreună cu o copie a actului de identitate a solicitantului/reprezentantului legal al beneficiarului/persoanei împuternicite, actele justificative pentru veniturile declarate, inclusiv adeverința de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba și un certificat fiscal cu dovada plății obligațiilor față de bugetul local.

Între 1 și 25 septembrie 2017, de luni până vineri între orele 08:00-15:00, se pot depune cererile împeună cu documentele solicitate la Centrul de zi pentru persoane vârstnice Alba Iulia, str. Libertății, nr. 21. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0258/810565.

Acordarea tichetelor sociale se face urmare a Hotărârii Consiliului Local Alba Iulia numărul 279 din 29 august 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea