Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: ”Persoanele fizice și juridice din municipiu trebuie să încheie contracte cu firma de salubrizare Polaris M Holding”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform normativelor legale în vigoare, persoanele fizice şi juridice cu domiciliul/sediul în Alba Iulia au obligaţia să încheie cu prestatorul SC Polaris M Holding SRL contracte de prestare a serviciului de colectare şi transport deşeuri, odată cu intrarea în vigoare a contractului de delegare a gestiunii – 07.10.2013, după cum anunță reprezentanții administrației locale.

De la această dată, nicio altă firmă nu are temeiul legal de a presta pe raza administrativă a municipiului Alba Iulia activităţile delegate către SC Polaris M Holding SRL”, precizează purtătorul de cuvânt Mihai Coșer.

Primăria Alba Iulia a semnat în data de 9 septembrie 2013 contractul de delegare a gestiunii  serviciului public de salubrizare, deszăpezire şi combatere polei în municipiu cu câştigătorul licitaţiei publice organizată în acest sens, SC Polaris M Holding SRL Constanța.

Acest contract a fost aprobat prin HCL nr. 263/28.08.2013, după epuizarea tuturor cailor legale de contestare a licitaţiei rerspectiv decizia instanţei nr. 7406/23.08.2013 pronunţată de Curtea de Apel Albă Iulia care este definitivă şi executorie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea